Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

19χρονη μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να βγαίνει ραντεβού με κοπέλες



Οι μεταμφιέσεις της ήταν τόσο πετυχημένες που σε συνδυασμό με την υποκριτική της ικανότητα ξεγέλασε ακόμη και κορίτσια που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο αλλά και τους γονείς τους, στο πρόσωπο της οποίας έβλεπαν έναν ευγενικό έφηβο.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μόνο όταν μια από τις κοπέλες με τις οποίες διατηρούσε σχέση υποπτεύθηκε πως ο φίλος της ο Κόνορ ήταν το ίδιο πρόσωπο με τον Άαρον, τον αγαπημένο μιας συμμαθήτριας της.
Έτσι μια ημέρα που ο Κόνορ την επισκέφτηκε σπίτι και θέλησε να κοιμηθούν μαζί αγκαλιά - κάτι που έκαναν συχνά αφού η σχέση τους ναι μεν δεν ήταν ολοκληρωμένη αλλά περιλάμβανε προκαταρκτικά - του έβγαλε το καπέλο για να ανακαλύψει πως ήταν όμοιος ο Αρον, τον φίλο δηλαδή της συμμαθήτριά της. Ακόμη όμως και τότε η απάτη δεν αποκαλύφθηκε καθώς η μεταμφίεση σε άνδρα ήταν άκρως προσεγμένη.
Το… «αγόρι» οδηγήθηκε στην αστυνομία κατηγορούμενο για απάτη λόγω της διπλής ταυτότητας που διατηρούσε αλλά και για σεξουαλική επίθεση. Εκεί οι αστυνομικοί του αφαίρεσαν τα ρούχα κι έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο άνδρας στον οποίο διενεργούσαν σωματικό έλεγχο ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα!
Η νεαρή συνελήφθη και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου