Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τονώστε την λίμπιντο σας!

Μήπως τώρα τελευταία η ερωτική σας διάθεση είναι λίγο πεσμένη; Μήπως δεν σκέφτεστε σχεδόν καθόλου το σεξ ή ακόμα και αν το σκέφτεστε « το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενεί; » Έχετε πολλά προβλήματα , είστε πολύ κουρασμένοι ή έχετε ένα συνεχές άγχος που δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να δείτε τον / την σύντροφο σας ερωτικά; Σας δίνουμε μερικούς απλούς τρόπους για να μπορέσετε να θυμηθείτε ξανά τον ερωτικό σας εαυτό....

  1. Διαβάστε ένα ερωτικό μυθιστόρημα ή δείτε μια ερωτική ταινία! Οι εικόνες και η ιστορία θα ξυπνήσουν όλα αυτά που έχετε ξεχάσει!
  2. Μην απαγορεύετε στον εαυτό σας να έχει φαντασιώσεις. Αντιθέτως , ενθαρρύνετε τις φαντασιώσεις σας. Κάθε φορά που μια «πονηρή» σκέψη περνάει από το μυαλό σας αντί να την θάβετε κάτω από τόνους προβλημάτων, αφήστε την στην επιφάνεια και προχωρήστε την ένα βήμα παραπάνω....
  3. Αναζωογονείστε την ερωτική σας σχέση με τον / την σύντροφο σας! Η λίμπιντος σας μπορεί να πάσχει γιατί πολύ απλά έχετε βαρεθεί την ρουτίνα στην ερωτική σας ζωή. Δοκιμάστε λοιπόν κάτι καινούργιο , κάτι ρομαντικό , κάτι εντελώς τρελό και πρωτότυπο και επαναφέρετε το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή!
  4. Ακούστε μουσική! Ναι , η μουσική σας χαλαρώνει και σας ξυπνάει την ερωτική διάθεση. Δοκιμάστε το!
  5. Αναπολήστε εκείνες τις στιγμές καταπληκτικού σεξ με τον / την σύντροφο σας και προθυμοποιηθείτε να τις επαναλάβετε το συντομότερο δυνατό!
  6. Φροντίστε την εμφάνιση σας για να νιώσετε πιο σέξι! Ντυθείτε όμορφα , οι κυρίες φορέστε σέξι εσώρουχα , βάλτε το αγαπημένο σας άρωμα , φτιάξτε τα μαλλιά σας. Όσο πιο όμορφοι νιώθετε τόσο περισσότερο θα σκέφτεστε το σεξ!
  7. Ακόμα και εάν δεν θέλετε να έχετε ερωτική επαφή... ζορίστε τον εαυτό σας και κάντε το! Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και μην ξεχνάτε ότι « ότι αφήνετε ...σας αφήνει και αυτό» ! Γι αυτό το λόγο μην αφήνετε μεγάλες περιόδους χωρίς να επιδιώκετε την σεξουαλική επαφή γιατί θα ξεχάσετε πως είναι.
  8. Κάντε σεξ στα γρήγορα! Δεν είναι απαραίτητο η σεξουαλική επαφή να είναι πάντα ιεροτελεστία.
  9. Δοκιμάστε να κάνετε ή να σας κάνει ο / η σύντροφος σας ένα καλό μασάζ! Αυτό σίγουρα θα σας διεγείρει και θα σας ανοίξει την όρεξη για την σεξουαλική επαφή... 
  10. Ζητήστε από τον / την σύντροφο σας να σας πει τι τον / την έλκει σε εσάς ή να μοιραστεί μαζί σας τις πιο κρυφές του / της φαντασιώσεις! Η συζήτηση αυτή θα βάλει τις σκέψεις σας στον σωστό δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου