Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το σκάφος της Ζέτας και του Μιχάλη στα δίχτυα του ΣΔΟΕ


Ένα πλωτό “διαμάντι” για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Πριν προλάβουν όμως να το χαρούν το πολυτελές σκάφος μπήκε στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.


Το 18μετρο κότερο με το οποίο ο τραγουδιστής σχεδίαζε να οργώσει το Αιγαίο και το Ιόνιο “ξεσκονίζεται”, σύμφωνα με την RealLife, από την υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος καθώς έχει δηλωθεί ως επαγγελματικό.
Ο Μιχάλης εμφανίζεται να κατέβαλε σε Έλληνα επιχειρηματία το ποσό των 380.000 ευρώ για να αποκτήσει το βρετανικό σκαρί. Ο τυπικός έλεγχος του ΣΔΟΕ ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκάλυψε ότι το σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό και μάλιστα ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρία. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας εμπορεύεται τυρόπιτες ενώ εμφανίζει στην εφορία ετήσιο εισόδημα 3.000 ευρώ!

Ο έλεγχος λοιπόν των στοιχείων του “ΖΕΜΙ” είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθεί το σκάφος μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως η ιδιοκτησία του. Θα πάρει καιρό λοιπόν μέχρι ο Μιχάλης και η Ζέτα να πραγματοποιήσουν το όνειρο να ταξιδέψουν στον Αργοσαρωνικό και το Αιγαίο αφήνοντας πίσω τους την περιπέτεια με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου