Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ανατρεπτική πρεμιέρα με φιλί στο στόμα για Μαζωνάκη – Τάμτα! Photos


Δυναμική πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκαναν την Παρασκευή το βράδυ ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα.

Το ανατρεπτικό δίδυμο ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας και υπόσχεται ξεχωριστές βραδιές με πολύ χορό και τραγούδι.
Οι δυο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν στη σκηνή από το κοινό και έβαλαν “φωτιά” στο νέο live club της Ιεράς Οδού, ΝΑΪΤ.

O Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες και ανέλαβε το λαϊκό πρόγραμμα, ενώ η Τάμτα έδωσε μια πιο pop και νεανική νότα στη βραδιά. Το σχήμα συμπληρώθηκε από ένα dj group, με τον dj C.Tod και 4 ενδιαφέρουσες φωνές, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Νικόλα Ραπτάκη, τον Κωνσταντίνο Φραντζή και την Άννυ Ξαντινίδου.


Από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι extreme εμφανίσεις στη σκηνή... Πρώτη η Τάμτα ανέβηκε στο stage πιο σέξυ από ποτέ επιλέγοντας μαύρη δαντέλα, ενώ ανατρεπτική ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του.

Η Τάμτα και ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντήθηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, με highlight της βραδιάς το “καυτό” φιλί που αντάλλαξαν.




Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους ήταν η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο καλός του φίλος Γιώργος Λιάγκας που βρέθηκε στο ΝΑΪΤ μαζί με τον Δημήτρη Νέζο, η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Κώστας Καραφώτης, ο Μάκης Πουνέντης και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου


Κώστας Πηλαδάκης και Υβόννη Μπόσνιακ



Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος


Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Νέζος


Κώστας Καραφώτης και Στέλιος Μάξιμος


Μάκης Πουνέντης, Μαρία Ηλιάκη, Μαρία Μπεκατώρου


Η Τάμτα στη σκηνή






Γιωργος Μαζωνάκης στη σκηνή!






πηγή:tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου