Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδι στο iPad αποκλειστικά για... γάτες!

   Γιατί και τα κατοικίδια έχουν δικαίωμα στη τεχνολογία



Ο βασιλικός φιλοζωικός οργανισμός της Αυστραλίας (RSPCA) κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για το iPad, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε… γάτες! 

Η εφαρμογή ονομάζεται «Affection Collection» και διαθέτει τρία είδη παιχνιδιών. Στο Kitty Raid, η γάτα πρέπει να υπερασπιστεί το τυρί από την εισβολή των ποντικιών. Στο Roller Kitty, μπορεί να παίξει με ένα κουβάρι μαλλί, ενώ στο Kitty Chef το γατάκι σας θα γίνει σεφ!

Οι σχεδιαστές του παιχνιδιού αποσκοπούν στη τόνωση της νοημοσύνης της γάτας και ένα σύστημα βαθμολόγησης βοηθά τα αφεντικά τους να ενημερώνονται για τις αποδόσεις τους.

Η εφαρμογή θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε εκείνους που πασχίζουν κάθε φορά να κρατήσουν το κατοικίδιο τους στο σπίτι. Είναι η ιδανική διασκέδαση για τις γάτες που αναγκάζονται να μένουν αρκετές ώρες μόνες τους σε κλειστό χώρο.

«Τοποθετείτε το iPad στο πάτωμα, ανοίγετε την εφαρμογή και αφήνετε το γατάκι σας να παίξει με τους δικούς του όρους», επισημαίνει ο εκπρόσωπος της RSPCA.

Πλάνα από το YouTube αποδεικνύουν ότι οι γάτες απολαμβάνουν το παιχνίδι στο iPad και είναι διατεθειμένες να γνωρίσουν τον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, το ερώτημα είναι, πόσες γρατζουνιές θα μετράτε στην οθόνη της ταμπλέτας σας μετά από το παιχνίδι αυτό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου