Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Διακόσμηση ταράτσας και αίθριου!


House Decorating Ideas for Decorative Terraces Σιγά σιγά μετά τις βροχερές και κρύες μέρες του χειμώνα ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του για περισσότερες ώρες κάθε μέρα. Έτσι όλοι εσείς οι τυχεροί που έχετε στο σπίτι σας μια ταράτσα, μπορείτε όπως ποτέ πριν να απολαύετε σε αυτήν είτε τον ήλιο είτε να έχετε κάποιο δείπνο παρέα με τους φίλους σας. Γιαυτό και είναι απαραίτητη το να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση σε ορισμένες ιδέες που θα μας βοηθήσουν να διακοσμήσουμε τις ταράτσες μας δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα μας κάνει να αισθανόμαστε και πολύ καλά μπροστά στους επισκέπτες μας.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να βάλουμε στο χώρο ένα τραπέζι και καρέκλες, και αν μας το επιτρέπει η τσέπη μας κάποιο καναπέ, και οπωσδήποτε αν δεν έχουμε κάποια πέργκολα τουλάχιστον κάποιες ομπρέλες.

Ένα άλλο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από ένα αίθριο είναι τα φυτά. Είτε το θέλουμε είτε όχι θα δώσουν ζωή και ομορφιά στο χώρο και θα είναι το καλύτερο διακοσμητικό στοιχείο του.

Τέλος, πρέπει να μιλήσουμε για το φωτισμό, επειδή οι ταράτσες το καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθούν παρά πολύ και την νύχτα. Υπάρχουν γιαυτό πολλές λύσεις και μπορούμε να τοποθετήσουμε από μικρές λάμπες ή φώτα σε ολόκληρο το χώρο



























House Decorating Ideas for Decorative Terraces

posted ideas from: julie-landscape.com, catalogsdesign.com
http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου