Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τα Angry Birds εισβάλλουν στη Samsung Smart TV



Με κινήσεις των χεριών οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη σφεντόνα


Τα Angry Birds είναι πλέον διαθέσιμα και για τις Samsung Smart TVs σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Μάλιστα η τεχνολογία Motion Control θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν Angry Birds στη Smart TV τους με απλές κινήσεις των χεριών δίνοντας μια αρκετά διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού. Με την κίνηση του χεριού οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την σφεντόνα και τις μοναδικές ικανότητες του κάθε χαρακτήρα.

Η Samsung έχει συνεργαστεί στενά τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία Rovio, ώστε η λειτουργία Motion Control να είναι συμβατή με την εφαρμογή Angry Birds για τις Smart TVs. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο, στα μοντέλα των σειρών ES7000 και ES8000 των Samsung Smart TVs, που διαθέτουν το Smart Interaction μετά όμως από αναβάθμιση του firmware.

Μάλιστα, μετά την επίσημη κυκλοφορία της εφαρμογής, η Samsung σχεδιάζει να προσφέρει τα Angry Birds σε κινούμενα σχέδια μέσω video-on-Demand. Τα κινούμενα σχέδια θα είναι διαθέσιμα πρώτα στις Samsung Smart Tvs και στη συνέχεια και σε άλλες συσκευές της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου